babytips logo
Barnvagn
I Bilen
Babyprodukter
Till Förskolan
Bäst i Test
Amning & Flaskmatning

Integritetspolicy

Här presenterar vi vår integritetspolicy där vi delar med oss av hur vi värnar om din personliga information. Läs vidare för att förstå vilken data vi samlar in om våra besökare och hur denna används för att ständigt förbättra upplevelsen på Babytips.se. Kontakta oss gärna om du har några frågor.
Vi är engagerade i att skydda din integritet och vidtar alla nödvändiga åtgärder för att säkerställa att den information vi samlar in hanteras på ett säkert sätt.

Personlig Datainsamling

För att Babytips.se ska fungera och kunna förbättras kontinuerligt behöver vi samla in och spara viss data om hur våra besökare interagerar med och navigerar på vår webbplats. Detta inkluderar uppgifter som:

- IP-adress
- Operativsystem
- Använd webbläsare
- Referenskälla - Geografisk plats
- Besökta sidor på hemsidan
- Besökets längd

Spårning med Cookies

För att förstå besökares vanor och behov använder Babytips.se cookies vid behov. Kakor är textfiler som sparas på enheten och skapas av webbplatsen. Det finns två typer av kakor...

Tredjepartstjänster och Information

För att förbättra vår webbplats använder vi tredjepartstjänster, inklusive Google. När du navigerar på vår sida delar vi besöksdata med Google Analytics för att förstå hur vår webbplats används. Utöver Google finns det även företag som vi länkar till för att erhålla provision, en form av reklamintäkt.

Under ditt besök på vår sida kan även navigeringsstatistik och besöksstatistik delas med tredjepart för att spåra webbplatsens besöksdata och/eller referera till annonsklick och liknande spårningar.

Felskrivningar

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar på denna webbplats. Trots att vi strävar efter att tillhandahålla korrekt och uppdaterad information, kan det förekomma misstag eller ofullständigheter. Vi ber om överseende för detta och uppmanar användare att meddela oss om de upptäcker några fel, så att vi snabbt kan korrigera dem.

Om du har Frågor

Vid eventuella frågor angående vår integritetspolicy är du välkommen att kontakta oss via e-post på kontakt@babytips.se.

Senaste Inläggen

jul
Babyvakt Bäst i Test 2024

- De 6 Bästa Babyvakterna

ammande bebis
Allt om Amning

- Närhet & Trygghet för ditt barn

lekande barn händer
Inför Förskolan

- Checklista med allt du behöver till förskolestarten

jul
Babyskydd Bäst i Test 2024

- Topp 10 Bästa Babyskydden

jul
Byta till Bilbarnstol

- När är det dags? Vi går igenom de faktorer som avgör

jul
Barnvagn Bäst i Test 2024

- Topp 10 Bästa Barnvagnarna

NAVIGATIONBarnvagnI BilenBäst i Test